Guldsmeden i Greve / Ved Carsten Rene Petersen

Guldsmeden i Greve / Ved Carsten Rene Petersen

GULDSMEDEN i Greve er en familieejet smykke- og urforretning, kendt for et stort og bredt udvalg, og en god og professionel kundeservice. Guldsmeden udfører reparationer af smykker, fremstiller speciel designede smykker, reparerer ure, omtrækker perlekæder mm.

Forretningen har ligget i Greve Midtby Center siden centeret blev bygget i 1979. Guldsmeden kan fejrede 40 års jubilæum 6/9-2019. Forretningen blev grundlagt af Guldsmed Leif Petersen og Birthe Petersen. Carsten blev ansat kort efter åbningen, og i 1998 overtog Carsten Guldsmeden.

Carsten har et stort branchekendskab, han er vokset op blandt smykker og ure, idet hans far havde værksted i hjemmet. Carsten har en stor interesse for ure. Carsten deltager i messer i ind og udland, hvor han sammen med sin familie får ny inspiration og køber varer ind.

Guldsmeden har et stort udvalg af Guld, Sølv, Ure og gaveartikler. Vi laver mange vurderinger for vores kunder ved krav om erstatning ved tyveri mm.. Det er nødvendigt at bestille tid.
 
Services
Hos Guldsmeden i Greve tilbyder vi følgende services:
  • Alle former for smykke reparationer, samt specielopgaver.
  • Perlekæder optrækkes og duppes.
  • Ur-reparationer, såsom rensning eller udskiftning af både quartz- og mekaniske værker, udskiftning af glas, krone mm.
  • Vi laver batteriskift, oftest inden for 15-20 minutter, og udfører små-reparationer samt trykprøvning af ure indtil 10 bar inden for få dage
  • Gravering i diverse dåbsartikler, kadaverskilte, pladearmbånd, ringe mm. Vi graverer efter aftale.
  • Huller i ørerne. Det tager ca. 5 minutter, og det er ikke nødvendigt at bestille tid. Børn skal minimum være 8 år gamle. Unge under 18 år skal ledsages af en forældre.
Bytteregler
  • Ubrugte varer KAN ombyttes til anden vare indtil 14 DAGE efter købsdato, eller pengene KAN gives retur indtil 14 DAGE efter købsdato, forudsat at bon + emballage medbringes og varen er ubrugt, og ikke omforandret eller afkortet.
NB. SÆRLIGE AFTALER OMKRING ÅRSSKIFTET, FREMGÅR AF KASSEBON.
  • Udsalgsvarer, navnekæder og specialbestillinger (herunder bestilling af varer som ikke indgår i vores sortiment på pågældende tidspunkt) byttes ikke og tages ikke retur, uanset hvad fortrykt bon siger.
  • Afkortede ure og varer taget i brug eller omforandret, byttes ikke og tages ikke retur.